duur: 1 dag (van 9.00 tot 17.00 uur) ~ kosten: €490 (op locatie) / €400 (online) ~  MBO-HBO

Bewust beter brein voor  medezeggenschap
Sneller en met minder inspanning al die grote hoeveelheden informatie begrijpen, verwerken en afhandelen? In deze masterclass leer je hoe je jouw brein het beste gebruikt. Je leert ook direct toepasbare praktische vaardigheden als snellezen, mindmappen en positief sturen. Doordat je met je eigen materialen en casussen werkt, is het toepassen in de eigen praktijk extra makkelijk. Het is een interactieve masterclass waarin uiteraard ruimte is voor al je vragen.

Snellezen
Snellezen is normaal lezen, aangevuld met een aantal technieken. Denk aan het trainen van de oogspieren of het lezen met verschillende snelheden. Bij veel mensen leeft het idee dat je bij snellezen woorden overslaat en dus kans loopt belangrijke zaken te missen. Niets is minder waar!

Mindmapping
Zonder goede aantekeningen verdwijnt een groot gedeelte van de informatie die je opneemt. Na een dag ben je al zo’n 65% vergeten! Mindmapping is een uitstekende methode om effectieve aantekeningen en samenvattingen te maken. Het sluit namelijk goed aan bij de manier waarop onze hersenen informatie verwerken

Contact

Wil je meer weten over onze cursussen of wil je een volledig trainingsadvies op maat?

Neem dan gerust contact met ons op. Bel  (085) 877 05 77 of mail info@avmtraining.nl.

Schuiven naar boven